Γίνετε και εσείς ένας από τους εκατοντάδες αναγνώστες μας που λαμβάνουν πρώτοι όλες τις νέες μας συνταγές

το email σας:

ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΑ


ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΑ


ΥΛΙΚΑ
εύκολες και γρήγορες συνταγές "σνίτσελ χοιρινά"

* 4-6 σνίτσελ χοιρινά ...(ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να τα περάσει από την ειδική μηχανή)
* 3 αυγά
* 1 κούπα αλεύρι
* 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
* αλάτι....πιπέρι....κύμινο
* 1 κουταλιά μουστάρδα
* λίγο ελαιόλαδο
* λάδι για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα χοιρινά σνίτσελ σε ένα μπωλ....ρίχνουμε το αλατοπίπερο.... το κύμινο....τη μουστάρδα....το ελαιόλαδο.....και τα "τρίβουμε".....
Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε, στο ψυγείο, 1/2 ώρα να δέσουν τα υλικά......

Σε τρία βαθειά πιάτα ετοιμάζουμε τα τρία "βήματα" πριν το τηγάνισμα....
Στο ένα, βάζουμε το αλεύρι......στο άλλο χτυπάμε τα αυγά (με λίγο νεράκι)... και στο τρίτο βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά...
Περνάμε τα σνίτσελ από το αλεύρι...στη συνέχεια τα βουτάμε στα αυγά και τέλος στην φρυγανιά......να καλυφθούν καλά...
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το λάδι......τηγανίζουμε τα σνίτσελ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, να ψηθούν καλά μέσα και να ροδίσουν από έξω....!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : για επιτυχημένο τηγάνισμα.....γυρίζουμε τα σνίτσελ (αφού κάνουν κρούστα), 3-4 φορές όσο τηγανίζονται.!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου